top of page

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην δυνατή Δάφνη Ανδραβίδας!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην δυνατή Δάφνη Ανδραβίδας!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην δυνατή Δάφνη Ανδραβίδας!
Η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι είχε αρκετές απουσίες, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την ομάδα μας να χτυπάει στις αντεπιθέσεις!

Οι γηπεδούχοι με τον Γεωργιόπουλο να είναι ουσιαστικά η μόνιμη πηγή κινδύνου είχαν δύο καλές στιγμές με ισάριθμες κεφαλιές που πέρασαν άουτ στο 12' και το 27'!

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο είχε την καλύτερη στιγμή της με τον Δασκόπουλο στο 25' με βολέ στην κίνηση έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ!

Καταιγιστικός ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους στο 48' να έχουν καλή στιγμή με σουτ έξω από την περιοχή, λίγο άουτ και την ομάδα μας να χάνει ρεσιτάλ ευκαιριών με τον Δασκόπουλο στο 53' με σουτ εντός περιοχής, ελάχιστα άουτ, στο 56' με τον Πικέα μετά από γύρισμα του Δασκόπουλου να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και να μην βρίσκει στόχο και την κλασικότερη στο 58' έπειτα από ωραία συνεργασία η μπάλα κατέληξε στον Πανταζόπουλο ο οποίος αστόχησε απέναντι στον Ρούνη, με τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου να εφαρμόζεται δύο λεπτά αργότερα, στο 60' με τον Γεωργιόπουλο με ωραίο ψιλοκρεμαστό πλασέ να κάνει το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα στο 61' με ωραίο πλασέ ο Πετρόπουλος έκανε το 2-0!

Ο ρυθμός στην πορεία έπεσε με τους γηπεδούχους να έχουν 2 καλές στιγμές με σουτ έξω από την λίγο άουτ στο 82' και με πλασέ του Γεωργιόπουλου στο 87' που απομάκρυνε ο Γεωργακόπουλος λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιώργος Λιάγκουρας, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Τάσος Τσιμάνης, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Χρήστος Νικητόπουλος, Κώστας Φουσκαντέρης, Γιάννης Άλλας.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽
https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong

bottom of page