top of page

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΕΤΙΟΥ 3-2

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΕΤΙΟΥ  3-2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο του Χειμαδιού, καθώς γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Κεραυνό!

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν νωρίς το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κοντό μετά από αδράνεια της άμυνας! Η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 36ο λεπτό με το Δασκόπουλο με κοντινό πλασέ!

Η φάση που ίσως έκρινε τον αγώνα ήρθε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, η μπάλα "κόλλησε" στην περιοχή ο τερματοφύλακάς μας έκανε την έξοδο και στην προσπάθειά του συγκρούστηκε με τον Αγριδιώτη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομίζεται στο νοσοκομείο για της πρώτες βοήθειες! Η αλλαγή αυτή άλλαξε τις ισορροπίες καθώς η ομάδα μας δεν διέθεται αναπληρωματικό τερματοφύλακα και την θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Πικέας!

Οι γηπεδούχοι στο 2ο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν αυτή την κατάσταση και με 2 γρήγορα γκολ στο 48' μετά από ανισορροπία στην άμυνά μας ο Μπαχούρος έκανε το 2-1 και στο 53' ο Αγριδιώτης με κοντινή κεφαλιά έκανε 3-1!

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά και είχε δύο καλές στιγμές στο 67' με τον Παπαντώνη και στο 83' με τον Αργυρόπουλο, με τον γκολκίπερ Φιλιππόπουλο να αντιδράει σωστά!

Η μείωση του σκορ ήρθε στο 89' με τον Πανταζόπουλο Σ. να κερδίζει πέναλτι και τον Δασκόπουλο να ευστοχεί για το τελικό 3-2!

Ευχόμαστε περαστικά στον τερματοφύλακά μας και ταχεία ανάρρωση!
Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Κεραυνού για την φιλοξενία, καθώς και ότι στάθηκαν δίπλα στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας!

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Γιάννης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Κώστας Μαχαίρας, Θανάσης Δημουλιάς, Γιώργος Αργυρόπουλος, Αλέξανδρος Ζαρειφόπουλος, Διονύσης Παπαντώνης, Αντώνης Καρέτσος, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Σωτήρης Πανταζόπουλος, Νίκος Σπυρογιάννης, Γιώργος Λιάγκουρας, Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong #epsilias #season23_24

bottom of page