top of page

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας νικώντας με 2-0 τον Α.Ο Κάστρου, παιρνόντας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας σε ένα ιστορικό ματς τον Πανηλειακό εντός έδρας!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση για την ομάδα μας νικώντας με 2-0 τον Α.Ο Κάστρου, παιρνόντας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας σε ένα ιστορικό ματς τον Πανηλειακό εντός έδρας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως ήθελε την πρόκριση, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να βρεθεί με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή!

Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την εστία μας πέφτοντας πάνω στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μας, έχοντας μόνο δύο καλές στιγμές στο ματς, στο 14ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα ο τερματοφύλακάς μας στην προσπάθειά του να αποκρούσει συγκρούστηκε με τον αντίπαλο επιθετικό με τον διαιτητή να χάνει την φάση και να μην καταλογίζει το φάουλ και από πλεονεκτική θέση να μην μπορούν να σκοράρουν με τον Γεωργακόπουλο Π. να σώζει λίγο πριν την γραμμή και στο 28' μετά από εκτέλεση πλαγίου η μπάλα πέρασε από όλους με τον τερματοφύλακα μας να διώχνει πριν οι φιλοξενούμενοι γίνουν πιο απειλητικοί!

Στο 37' στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, η ομάδα μας άνοιξε το σκορ, όταν με ωραία διαγώνια μπαλιά ο Πικέας βρήκε τον Δασκόπουλο στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα, έπειτα και τους δύο αμυντικούς που πήγαν να καλύψουν την εστία, πλασάροντας για το 1-0!

Ίδιο σκηνικό και στο 42', όταν ο Πικέας με ωραία μπαλιά βρήκε ξανά τον Δασκόπουλο, αυτός πέρασε ξανά όποιον βρήκε μπροστά του όμως το πλασέ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα!

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν δυνατά θέλοντας να κλειδώσουν την πρόκριση χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά με τον Δασκόπουλο στο 48' που στην προσπάθειά του να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και την σημαντικότερη με τον Πικέα από πλεονεκτική θέση να "σημαδεύει" τον γκολκίπερ Χαραλαμπόπουλο!

Στο 78' νέα ευκαιρία με τον Δασκόπουλο που είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο! Στο 82' ο Δασκόπουλος με ωραία ενέργεια και πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0!
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή στην αρχική 11αδα των 14χρονων Λιάγκουρα και Σπυρογιάννη, όπου μαζί και με τον 16χρονο Πανταζόπουλο Σ. είχαν εξαιρετική παρουσία!

Επόμενος αντίπαλος στο θεσμό του κυπέλλου εντός έδρας ο Πανηλειακός σε ένα παιχνίδι που "ξυπνά" μνήμες από το ένδοξο παρελθόν! Σίγουρα μια ιστορική αναμέτρηση που είχε να γίνει αρκετές 10ετιες!
Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:

Γιάννης Γεωργακόπουλος, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιάννης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Γιώργος Λιάγκουρας, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Διονύσης Παπαντώνης, Νίκος Σπυρογιάννης, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Δημήτρης Πανταζόπουλος, Ανδρέας Μπελόκας, Γιάννης Άλλας.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong #epsilias #season23_24

bottom of page