top of page

Με το "αριστερό" ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Π.Α.Ο Κακοβάτου!

Με το "αριστερό" ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Π.Α.Ο Κακοβάτου!

Με το "αριστερό" ολοκλήρωσε η ομάδα μας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023 γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Π.Α.Ο Κακοβάτου

Η ομάδα μας που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω των πολλών προβλημάτων της τελευταίας στιγμής, βρέθηκε να χάνει μόλις στο 3ο λεπτό με 1-0 όταν ο Χότζα πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του τερματοφύλακά μας και με κεφαλιά σε κενή εστία άνοιξε το σκορ!

Άμεση απάντηση για την ομάδα στο 15' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικητόπουλου ο Πικέας με κεφαλιά έκανε το 1-1!

Στο 45' στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Mpala βγήκε τετ α τετ που παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακά μας και με την βοήθεια του δοκαριού έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους με 2-1!

Στην επανάληψη στο 55' ο Χριστόπουλος με τετ α τετ σημείωσε το τελικό 3-1, αφού στο υπόλοιπο της αναμέτρησης καμία επιθετική προσπάθεια και από τις δύο πλευρές δεν καρποφόρησε.

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Γιάννης Κολόκας, Ανδρέας Κατήρας, Γιώργος Λιάγκουρας, Τάσος Τσιμάνης, Νίκος Σπυρογιάννης, Χρήστος Νικητόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Δημήτρης Πικέας, Μάριος Αργυρόπουλος, Φάνης Δασκόπουλος.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF⚪🔴⚽

https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong

bottom of page