top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΕΤΙΟΥ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΕΤΙΟΥ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 1-3

Την ήττα με σκορ 1-3 γνώρισε η ομάδα μας για το Κύπελλο Ηλείας από τον Πανηλειακό μένοντας εκτός συνέχειας του θεσμού! Πριν την έναρξη του αγώνα το Δ.Σ της ομάδας μας μέσω του Γενικού Αρχηγού Δημήτρη Μπουγά και του αρχηγού Πάνου Γεωργακόπουλου απένειμαν τιμητική πλακέτα στην ομάδα του Πανηλειακού για την προσφορά της στο Ηλειακό ποδόσφαιρο!

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας προσπάθησε να φανεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, έχοντας μάλιστα και την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 12ο λεπτό όταν ο Δασκόπουλος από πλάγια θέση νικήθηκε από τον Ηλιόπουλο!
Στο 14ο λεπτό ο Οικονομίδης με ωραία ενέργεια και άπιαστο σουτ σημάδεψε το δεξί "παραθυράκι" της εστίας της ομάδας μας για το 0-1!
Στο 27ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαντώνη ο Μπελόκας πηδάει ψηλότερα απ' όλους και με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1!
Στο 29ο λεπτό γίνεται η σέντρα από την δεξιά πλευρά όπως επιτίθονταν η ομάδα του Πανηλειακού με την μπάλα να περνάει από όλους και τον Λαμπρόπουλο Κ. με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-2!
Στο 31' σουτ του Πρέντι έξω από την περιοχή, κακή αντίδραση του τερματοφύλακά μας με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3!
Η ομάδα μας προσπάθησε να βγει μπροστά και να διεκδικήσει κάτι όμως δεν μπορούσε να βρει κενούς διαδρόμους! Τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου για τον Πανηλειακό με τον τερματοφύλακά μας να νικάει τον Στεφέν και να παραχωρεί κόρνερ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά και είχε καλή στιγμή στο 52' μετά από φάουλ του Παπαντώνη ο Πικέας από κοντά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε! Καλή στιγμή για τον Πανηλειακό στο 65' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρωμαίου με τον τερματοφύλακά μας μαζί με την βοήθεια και του δοκαριού να αποσοβεί τον κίνδυνο!
Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους και στο 75ο λεπτό με τον Πολυχρονόπουλο να βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Φακιά, όμως να μην μπορεί να τον νικήσει! Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού για την ομάδα μας μετά από κόρνερ του Τοσκάι ο γκολκίπερ Ηλιόπουλος άλλαξε την πορεία της μπάλα πριν προλάβει ο Δασκόπουλος να φανεί απειλητικός κι έτσι παρέμεινε το τελικό 1-3!

Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας το Σάββατο στις 15:00 εντός έδρας με αντίπαλο τον Μυρσιναϊκό Μυρσίνης!

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιώργος Λιάγκουρας, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Διονύσης Παπαντώνης, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Ανδρέας Μπελόκας, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Σπυρογιάννης, Αλέξανδρος Ζαρειφόπουλος, Κώστας Μαχαίρας, Χρήστος Νικητόπουλος.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽

https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong

bottom of page