top of page

Πρόοδος Σαλμώνης - Ολυμπιακός Λαμπετίου 3-4

Πρόοδος Σαλμώνης - Ολυμπιακός Λαμπετίου 3-4

Σ' έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν εύκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας μπήκε δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό μετά από σέντρα του Πικέα ο Πανταζόπουλος Σ. με ωραίο κατέβασμα και διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1!

Ο ίδιος παίχτης στο 22' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοσκάι "πετάχτηκε" στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 0-2! Στο 37' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Δρακόπουλος πάνω στην διεκδίκηση στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, χτύπησε στο χέρι του με τον διαιτητή να καταλογίζει παράβαση και τον Παναγόπουλο παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακά μας να μειώνει σε 1-2!

Στο 45+2 μετά από σέντρα του Πικέα ο Πανταζόπουλος Σ. προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα από πλάγια θέση, γυρίζει στον Καρέτσο, αυτός σεντράρει και ο Δασκόπουλος με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-3!

Στην επανάληψη, στο 53ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργακόπουλου Π. στο χώρο του κέντρου ο Πανταζόπουλος Σ. ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Δασκόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-4!

Οι γηπεδούχοι στο 79' κέρδισαν νέο πέναλτι με τον Μπιλάι να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-4!

Στο 88' οι γηπεδούχοι κέρδισαν και 3ο πέναλτι στον αγώνα όταν μετά από σουτ ο Δρακόπουλος έκανε το τάκλιν με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι στήριξης και τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση, με τον Παναγόπουλο να μειώνει στο τελικό 3-4, με την ομάδα μας στις καθυστερήσεις να ζητάει πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι!

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιάννης Γεωργακόπουλος, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιάννης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Θανάσης Δημουλιάς, Αντώνης Καρέτσος, Ανδρέας Μπελόκας, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Λιάγκουρας, Δημήτρης Πανταζόπουλος, Γιάννης Άλλας, Κώστας Μαχαίρας.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽

https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club

#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong #epsilias #season23_24

bottom of page