top of page

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας νικώντας εντός έδρας με 2-1 την Θύελλα Καρδαμά!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας νικώντας εντός έδρας με 2-1 την Θύελλα Καρδαμά!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας νικώντας εντός έδρας με 2-1 την Θύελλα Καρδαμά, παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει του απαιτητικού προγράμματος της συνέχειας με Δάφνη Ανδραβίδας (εκτός), Πανηλειακό (Κύπελλο) και Μυρσιναϊκό (εντός)!

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας την δυναμική του αντιπάλου της κι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Δασκόπουλο μόλις στο 3ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ! Στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίχτες, με τον Kaja να αντικρίζει απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση των "Θείων"!

Στο 14ο λεπτό ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, μετά από σέντρα η μπάλα στρώνεται μέσα στην περιοχή στον Γαλάνη όμως το σουτ του μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακάς μας! Στο 23' ωραία ενέργεια και σέντρα του Πικέα, τρομερό τελείωμα με εναέριο σουτ του Δασκόπουλου για το 1-0! Στο 31' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Miha να ευστοχεί για το 1-1!

Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας στο 44' με τον Πανταζόπουλο Σ. να κάνει ωραία ενέργεια, να μπαίνει στην περιοχή, όμως το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε όπως ολοκλήρωσε το πρώτο και στο 47' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τοσκάι η μπάλα πέρασε από σώματα και κατέληξε στον Δασκόπουλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1!

Η επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 87', μετά από βολέ του Φακιά η μπάλα πέρασε απ' όλους, καταλήγοντας στο Δασκόπουλο, το πλασέ του οποίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, ενώ νέα μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε με τον Παπαντώνη στο 91' μετά από σέντρα του Δασκόπουλου, έπιασε το σουτ στην κίνηση, όμως δεν βρήκε στόχο κι έτσι παρέμεινε το τελικό 2-1!

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιάννης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Ανδρέας Μπελόκας, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Διονύσης Παπαντώνης, Γιώργος Πολιτικός, Άλεξ Ζαρειφόπουλος.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF ⚪🔴⚽
https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong #epsilias #season23_24

bottom of page