top of page

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με σκορ 1-4 από τον Διγενή Χαριάς.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με σκορ 1-4 από τον Διγενή Χαριάς.

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με σκορ 1-4 από τον Διγενή Χαριάς.

Η ομάδα μας προηγήθηκε 1-0 με κεφαλιά του Φώτη Δρακόπουλου στο 12' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμάνη με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 14' για την ισοφάριση με σουτ από πλάγια θέση που πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στο 16' έγινε το 1-1 με διαγώνιο σουτ του Φωτόπουλου!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 60' όπου αστόχησαν από πλεονεκτική θέση, ενώ πήραν το προβάδισμα στο 65' με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Δούλου για το 1-2!

Στο 67' τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας μετά από ωραία συνεργασία του Δασκόπουλου με τον Πανταζόπουλο Σ. ο δεύτερος από κοντινή απόσταση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων!
Στο 69' ο τερματοφύλακάς με διπλή απόκρουση κρατάει την ομάδα μας στο παιχνίδι κάτι που δεν κατάφερε δύο λεπτά αργότερα στο 71', όπου νικήθηκε σε κεφαλιά του Γιαννόπουλου για το 1-3!
Στο 81 ο Κουρκουμέλης έκανε το 1-4!

Η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στην ομάδα μας, όταν ο Πανταζόπουλος Σ. έκανε ωραία ενέργεια από τα πλάγια, πάσαρε στον Δασκόπουλο, το πλασέ του οποίου απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιώργος Φακιάς, Κώστας Μαχαίρας, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Τάσος Τσιμάνης, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Δημήτρης Πανταζόπουλος, Γιώργος Λιάγκουρας, Νίκος Σπυρογιάννης.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF⚪🔴⚽
https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong

bottom of page