top of page

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 1-2 από τον Μυρσιναϊκό!

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 1-2 από τον Μυρσιναϊκό!

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με 1-2 από τον Μυρσιναϊκό!

Σ' έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με αρκετές μονομαχίες, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή στιγμή προηγήθηκαν στο 21' μετά από σέντρα, ο Μητρόπουλος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακά μας και σημείωσε το 0-1!

Καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 38' μετά από κόρνερ του Τοσκάι, ο Καρέτσος από κοντά δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με τους αμυντικούς να απομακρύνουν! Ίδιο σκηνικό και στο 43' με τον Μπελόκα από πλεονεκτική θέση να αστοχεί!

Δεύτερο ημίχρονο και στο 48' μετά από κόρνερ η μπάλα βγαίνει έξω από την περιοχή και ο Αργυρόπουλος με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1!

Στο 77' σέντρα του Κοντάνα, κακή εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακά μας με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για 1-2!

Απίστευτη ευκαιρία στο 84' για την ομάδα μας μετά από ωραία ενέργεια του Πανταζοπούλου που μπαίνει μέσα στην περιοχή και κάνει την παράλληλη με τον Μπελόκα να μην μπορεί να σκοράρει προ κενής εστίας κι έτσι παρέμεινε το 1-2

Στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αγωνίσθηκαν:
Γιάννης Γεωργακόπουλος, Εριόλ Τοσκάϊ, Γιάννης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, Φώτης Δρακόπουλος, Αντώνης Καρέτσος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Σωτήρης Πανταζόπουλος, Ανδρέας Μπελόκας, Δημήτρης Πικέας, Φάνης Δασκόπουλος.

Ως αλλαγή αγωνίσθηκαν:
Διονύσης Παπαντώνης, Νίκος Σπυρογιάννης.

Α. Σ. Ολυμπιακός Λαμπετίου / Olympiacos Lampetiou ACF⚪🔴⚽

https://olympiacoslampetiou.wixsite.com/club
#olympiacos_lampetiou #onefamily #oneteam #togetherwefight #unitedwearestrong

bottom of page